costum dama negru

COSTUMUL, ALIATUL TĂU LA MUNCĂ ȘI NU NUMAI

˝Ba plouă, ba parcă razele soarelui mă încălzesc puțin. Nici nu mai știu dacă e primăvară… sau ar trebui să ma așez la geam să îl aștept pe Moș Nicolae? Oricum ar fi, trebuie să merg la muncă, zi de zi. Cum mă mai îmbrac? Asa e problema… Dacă e rece, clar îmi trebuie o jachetă. Dacă e cald, ar fi bine să am pe dedesubt un maieu sau o cămașă.

 

N-aș vrea să mă prindă răceala!˝
Pun pariu că te gândești în fiecare dimineața la toate lucrurile astea. Parcă ești sătulă și de atâtea pulovere groase, în culori mohorâte și geci groase. Ce crezi? Eu am soluția! Dacă nu știi cum să te mai îmbraci la job, cel mai simplu ar fi să alegi un costum.
Stai, stai… acum o să-mi spui că ți se pare banal, că te îmbătrânește sau că pari prea serioasă. Înseamnă că nu ai văzut încă gama noastră! De la cele mai sobre, pe alb- negru sau monocrome, până la cele colorate, sunt convinsă că o să găsești ceva pe gustul tău.
Dacă ești o tipă comodă, îți recomand să îl alegi pe cel cu pantalon, iar dacă finețea este punctul tău forte, mergi pe cel cu fustă până la genunchi. Cine a zis ca un costum nu poate fi vesel și colorat? Unul pe roz sau galben îți va lumina ziua, cu siguranță. Dacă alegi să mergi la sigur fără să faci experimente cromatice, un costum de nuanța ˝bleu ciel˝ cu sacou simplu pe talie și pantaloni evazați, te va scoate din impas!

Nu mai fugi de ele, nu o să arați prea sec și banal. Asta dacă ai curaj să ieși din zona de confort și să mergi pe inserții florale, de exemplu. Sezonul ăsta, nu ai absolut nicio limită. Poți să faci cele mai nebune combinații de culori, chiar dacă ne referim la piese vestimentare serioase.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Lasă un răspuns

0

Your Cart